Question 28264 (2026)
- Question published
- Reply lodged
Asked by
Camilla Belich
List MP · Labour Party
Question
-
(matches this search)
What total fees or other remuneration, if any, were paid to each director or member of a board or committee subject to a conflict of interest management plan at any agency, department, Crown entity, company, or other organisation for which…
Answered by
Hon Louise Upston
Member for Taupō · National Party · Minister for the Community and Voluntary Sector
Answer
As per Speaker’s Ruling 199/6, I do not consider it to be in the public interest to undertake an exercise to identify and collate the material requested, as it will require a significant diversion of resources. The Member may wish to…