Question 28373 (2026)
- Question published
- Reply lodged
Asked by
Camilla Belich
List MP · Labour Party
Question
-
(matches this search)
In how many cases, if any, was a director or member of a board or committee excluded from or absent for more than one-third of agenda items during their tenure at any agency, department, Crown entity, company, or other organisation for…
Answered by
Hon Mark Mitchell
Member for Whangaparāoa · National Party · Minister for Sport and Recreation
Answer
As per Speaker’s Ruling 199/6, I do not consider it to be in the public interest to undertake an exercise to identify and collate the material requested, as it will require a significant diversion of resource. The Member may wish to…