Skip to main content

Has she at all times complied with section 28(1) of the Television New Zealand Act 2003?

Answered Question 7475 (2026)
Question published
Reply lodged

Asked by

Reuben Davidson

Member for Christchurch East · Labour Party

Question

  • Has she at all times complied with section 28(1) of the Television New Zealand Act 2003?

Answered by

Hon Nicola Willis

List MP · National Party · Minister of Finance

Answer

Yes.