Skip to main content

Have all members of her office at all times complied with section 28(1) of the Television New Zealand Act 2003?

Answered Question 7474 (2026)
Question published
Reply lodged

Asked by

Reuben Davidson

Member for Christchurch East · Labour Party

Question

  • Have all members of her office at all times complied with section 28(1) of the Television New Zealand Act 2003?

Answered by

Hon Nicola Willis

List MP · National Party · Minister of Finance

Answer

Yes.