Skip to main content

Have all members of his office at all times complied with section 28(1) of the Television New Zealand Act 2003?

Answered Question 7473 (2026)
Question published
Reply lodged

Asked by

Reuben Davidson

Member for Christchurch East · Labour Party

Question

  • Have all members of his office at all times complied with section 28(1) of the Television New Zealand Act 2003?

Answered by

Hon Paul Goldsmith

List MP · National Party · Minister for Media and Communications

Answer

To the best of my knowledge, yes.