Answered
Question 7107 (2026)
- Question published
- Reply lodged
Bookmark
Asked by
Kieran McAnulty
List MP · Labour Party
Question
-
Further to his reply to Question 3908 (2026), does his reply mean to suggest that he is not responsible for providing answers to questions about Kāinga Ora operational matters?
Answered by
Hon Chris Bishop
Member for Hutt South · National Party · Minister of Housing
Answer
No, however, Speakers' Ruling 182/5 makes it clear that Ministers are not answerable for personnel actions taken in respect of any identified member of staff, and Question 3908 only referred to a single role, which could be identifiable.