Skip to main content

In what circumstances would it be appropriate to charge for replying to Official Information Act requests made to their office, or agencies for which the Minister is responsible?

Answered Question 3776 (2026)
Question published
Reply lodged

Asked by

Camilla Belich

List MP · Labour Party

Question

  • In what circumstances would it be appropriate to charge for replying to Official Information Act requests made to their office, or agencies for which the Minister is responsible?

Answered by

Hon Nicola Grigg

Member for Selwyn · National Party · Minister for Women

Answer

I refer the Member to section 15 of the Official Information Act 1982.